Как Камерън Диас поддържа красива фигура

Как Камерън Диас поддържа красива фигура

Актрисата Камерън Диас призна, че макаронените изделия не пречат да поддържа красива фигура, а храната е от жизненоважно значение за поддържане на сили на снимачната площадка.

По време на работа над филма „Много лоша учителка“ актрисата редовно прави стречинг. Както твърди актрисата нейното изящно и красиво тяло е в резултат на трилър. Освен това по наследство тя има доста ускорен метаболизъм, благодарение на което бързо сваля излишните килограми.

krasiva -figura-1

Кратките тренировъчни сесии по време на снимките на „Много лоша учителка“ доказаха своята ефективност. Оттогава актрисата е приела правилото да прави фитнес най-малко 10 минути на ден. С това време се ограничава, когато има много работа.

Камерън Диас използва услугите на треньора Теди Бас. Той е съставил индивидуална тренировъчна програма за актрисата. Комплексът включва клякания, страничен планк, завъртания и наклони. Някои упражнения Теди Бас добавя от пилатес.

Лесно е да се види ефективността на тренировките. В края на краищата, в този момент, 40-годишната Камерън има зашеметяващо красиво тяло.

Освен това през лятото филмовата звезда води активен начин на живот – през лятото кара сърф, а зимата сноуборд.

След участие във филма „Лошата учителка“, звездата стигна до извода, че да се мъчи с диети за красиво тяло е безполезно и дори вредно.

Cameron Diaz in Charlie's Angels 2.

Актрисата не приема режима на диета на много филмови звезди. Камерън Диас не иска да бъде като Анджелина Джоли, която стремително намалява порциите храна. Според Камерън Диас, честото фракционирано хранене е най-полезно за здравето.

И тези актриси, които твърдят, че минават без храна, се ласкаят малко. Обикновено работата на снимачната площадка е напрегната и изисква голяма отдаденост. Затова пълноценното хранене в индустрията на киното е задължително условия.

Тя вярва, че човек, който води активен начин на живот, може да си позволи всякаква висококалорична храна. Просто я приготвяте по правилата. Картофи на пара, пълнозърнести макарони и кафяв ориз е избора на Камерън Диас. А понякога актрисата дори се глези с хамбургери. Нека да дадем приблизителното меню на звездата.

Закуска пилешко или говежда с ориз и броколи.

Втора закуска протеинов коктейл и вода.

Обяд постно месо и салата.

Следобедна закуска ядки и плодове

За вечеря омлет с домати и лук.

Ежедневно актрисата изпива не по-малко от два литра вода, минерална не газирана. Това спомага за поддържането на необходимото ниво на течности в тялото и осигурява на кожата влага, за да запази младостта и красотата си.

В близко време актрисата смята да пусне книга, посветена на здравословния начин на живот. В нея тя иска да сподели тайните на запазването на младостта и жизнерадостта. Ще даде съвети за храненето и примерни упражнения.

Също така в книгата Камерън Диас ще публикува и препоръките на приятелките си: Джей Лоу, Дрю Баримор и Гуинет Полтроу.

Зад праговете на филмовото студио актрисата избира просто и удобно облекло за себе си. Спортно небрежен стил: тениска, панталони и без грим, така може да се срещне актрисата по улиците. Официалните тоалети са само за официални случаи. 

krasiva- figura-2

Въпреки факта, че милиони жени биха искали да имат същата красива фигура като Камерън, самата актриса намира много недостатъци в тялото си.

Тя намира за привлекателни по женствените, дори малко по-пълни фигури. Нейният идеал е Фиона от „Шрек“.

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.