Съвети за плосък корем

Съвети за плосък корем

 

Плосък корем – кой не иска това? Ако и вие сте един от многото хора, решили да се отървете от мазнините в корема, тогава е време да преразгледате начина си на живот! Тези, които търсят информация по тази тема, най-често намират набор от упражнения и диети. Но ако наистина искате да научите как да имате плосък корем, трябва да вземете предвид други фактори, които могат да ви попречат да постигнете тази цел.

Искате ли да имате плосък корем? Тогава следвайте тези съвети:

Сънят е много важен!

За това не се говори много в популярните списания, когато се разглежда тази тема. Сънят е жизненоважен за контролирането на глада през целия ден. И ако не спите достатъчно и не се наспивате, тогава метаболизмът ви ще пострада. В резултат на това загубата на калории намалява и желанието за храна (особено въглехидрати) се увеличава. Съгласете се, че при такива обстоятелства вашата мисия става почти невъзможна! Следователно сънят и вашите успехи в спорта имат пряка връзка!

Кажете сбогом на алкохола!

Второто нещо е да се откажете от алкохола. Алкохолът ще забави всички процеси на борба с наднорменото тегло, следователно, колкото по-бързо му кажете „сбогом!“ – толкова по-бързо ще постигнете целта си, така и ще подобрите здравето и качеството си на живот.

Плосък корем – тренировка за цялото тяло!

Трето, съсредоточете се върху тренирането на цялото си тяло! Отменете изолиращите упражнения и вземете по-тежки гири! Колкото повече мускули използвате, толкова повече калории ще изгорите и по този начин ще стигнете по-близо до победата.

Загубата на мазнини по корема се свежда до изгаряне на мазнини в цялото тяло и няма по-добър начин да направите плосък корем, от това, да включите максималното количество мускули!

Стрес

Последното и най-трудно нещо – опитайте се да избегнете негативни чувства. Стресът увеличава хормона кортизол, което в крайна сметка забавя изгарянето на калории. В допълнение, това води до проблеми в мускулната система, отслабване на мускулите. Научете се да „изхвърляте“ отрицателното. Запишете се за класове по бокс, по-често разговаряйте с приятели, правете медитация!

Сподели публикация:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Последни публикации

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.