Зала “КАМАТО КАМЕНИЦА”

Улица "Арх. Камен Петков" 64
Град Пловдив

Спорт на ваш терен

Зала "KAMATO on wheels"
Фитнес на колела
Научете повече ...

Email / Phone

info@kamato.bg ;
Телефон: 0988 933 101

Blog

Танцът Belly dance е деликатен въпрос

Източните танци Belly dance отдавна не са екзотика в западната култура. Уроци по Belly dance предлагат много танцови школи.

[…]

Скачане на батут – Fit Jumping

Скачане на батут Fit Jumping е нещо удивително, с което можете да отслабнете и в същото време да се отпуснете и да се забавлявате.
[…]

Фитнес танци за отслабване

Да, фитнес танци за отслабване, защото за да имате красива фигура, трябва много и активно да се движите. И най-добрият вариант за намаляване на теглото са ритмичните движения, тъй като те включват лъвския дял от най-различни мускулни групи, формират пластичност и грациозност. Едно от спортните направления, което дава на хората изброените ефекти, са фитнес танци за отслабване.
[…]

Спортно студио Камато раздаде над 500 награди на Спортния празник в парк Лаута

На 14-ти октомври, събота, се състоя дългоочакваният Спортен празник с Камато.
[…]

Да изгорите мазнините, а не мускулите – съвети

Приемане на спортни хранителни добавки
Протеиновите коктейли ще ви помогнат да изгорите мазнините и да намалите теглото, както и  да снабдите вашия организъм с допълнително количество качествен протеин. Те се характеризират с ниско калорично съдържание и насищане с аминокиселини, т.е. протеини.
[…]

Спортен празник с Камато в парк „Лаута“

14-ти октомври в парк Лаута – Ден на открити тренировки за малки и големи. Добре дошли на всички пловдивчани!
[…]

„Камато Спорт“ един от спонсорите на двамата български бойци от СК „Терес“

“Камато Спорт” е един от спонсорите на двамата български бойци от СК „Терес“ , които защитиха честта на България на Европейския турнир за кадети по кикбокс.
[…]

Как да изгорим мазнините и да запазим мускулите

Как да изгорим мазнините и да запазим и увеличим мускулите? Заниманията със спорт, осъществяван в режим с висока интензивност несъмнено помага на човек да отслабне. Но това не винаги става за сметка само на изгаряне на мастните клетки, мускулите също могат да бъдат включени в този процес. Има много начини да изгорим мазнините, а не мускулите. […]

Основни грешки при отслабване

„Защо не отслабвам?“, въпрос който си задават всички, които са на диета. В повечето случаи стриктните ограничения, отхвърлянето на любимите ястия и тежките тренировки не водят до желания резултат или се оказват краткотрайни. Къде грешим?
[…]

Как Камерън Диас поддържа красива фигура

Актрисата Камерън Диас призна, че макаронените изделия не пречат да поддържа красива фигура, а храната е от жизненоважно значение за поддържане на сили на снимачната площадка.
[…]