Зала “КАМАТО КАМЕНИЦА”

Улица "Арх. Камен Петков" 64
Град Пловдив

Спорт на ваш терен

Зала "KAMATO on wheels"
Фитнес на колела
Научете повече ...

Email / Phone

info@kamato.bg ;
Телефон: 0988 933 101

Blog

„Камато Спорт“ един от спонсорите на двамата български бойци от СК „Терес“

“Камато Спорт” е един от спонсорите на двамата български бойци от СК „Терес“ , които защитиха честта на България на Европейския турнир за кадети по кикбокс.
[…]

Как да изгорим мазнините и да запазим мускулите

Как да изгорим мазнините и да запазим и увеличим мускулите? Заниманията със спорт, осъществяван в режим с висока интензивност несъмнено помага на човек да отслабне. Но това не винаги става за сметка само на изгаряне на мастните клетки, мускулите също могат да бъдат включени в този процес. Има много начини да изгорим мазнините, а не мускулите. […]

Основни грешки при отслабване

„Защо не отслабвам?“, въпрос който си задават всички, които са на диета. В повечето случаи стриктните ограничения, отхвърлянето на любимите ястия и тежките тренировки не водят до желания резултат или се оказват краткотрайни. Къде грешим?
[…]

Как Камерън Диас поддържа красива фигура

Актрисата Камерън Диас призна, че макаронените изделия не пречат да поддържа красива фигура, а храната е от жизненоважно значение за поддържане на сили на снимачната площадка.
[…]

Каква е цената за красива фигура в Холивуд?- част втора

Красива фигура – как я постигат в Холивуд? Малко съвети, които може да използвате, защото те са истина.
[…]

Каква е цената за красива фигура в Холивуд?- част първа

Красива фигура – мечтата на всяка жена! На въпроса, как успяват да запазят безупречни форми, звездите на Холивуд само се усмихват, или отговарят, че самата природа ги е надарила.
[…]

Мускулният тонус

От научна гледна точка мускулният тонус на (от лат. tonus — напрежение) – е минималното напрежение в мускулите, които се намират в състояние на покой. Мускулен тонус имат всички скелетните мускули.
[…]

Как да намалим апетита?

Сигурно всеки в своя живот поне веднъж е искал да намали теглото си с няколко килограма, но не е успял да се пребори с апетита, а прекомерният прием на храна води до излишни килограми.
[…]

Само йога не е достатъчна за поддържане на спортната форма и здравето

Йога всеки ден набира все повече и повече фенове. Тя е част от програмата на почти всеки фитнес център, в нея участват мъже и жени, както млади, така и възрастни хора.
[…]

Табата – защо инструкторите по йога я обожават?

Табата стана вече истински хит сред инструкторите по йога. На техните тренировки често идват хора с наднормено тегло и слаби мускули, за които доста асани са непосилни.
[…]