Зала “КАМАТО КАМЕНИЦА”

Улица "Арх. Камен Петков" 64
Град Пловдив

Спорт на ваш терен

Зала "KAMATO on wheels"
Фитнес на колела
Научете повече ...

Email / Phone

info@kamato.bg ;
Телефон: 0988 933 101

Blog

Спорт по време на „критичните дни“

В живота на жената „критичните дни“ оправдават името си. В края на краищата те винаги идват в неподходящ момент за жените. Някои от тях значително ограничават обхвата на делата си заради този период.
[…]

Колко калории трябва да употребявате на ден, за да отслабнете?

Проблемът с наднорменото тегло е познат на много хора. Човекът не може да съществува съвсем без храна, затова трябва да изчислите колко калории трябва да консумирате на ден, за да отслабнете. Но необходимото дневно количество калории трябва да бъде изчислено, като се вземат предвид вашите индивидуални параметри.
[…]

Срив в диетата

Повечето фитнес ентусиасти и любители на правилното хранене са попадали в ситуация, в която изглежда, че вашата диета работи перфектно в съответствие с плана, но внезапно се случва нещо – непланирано хранене или срив в диетата.
[…]

Как да изчислим интензивността на физическото натоварване при тренировки

Каква трябва да бъде интензивността на физическото натоварване за изгаряне на излишните мастни натрупвания? Лекарите не за първи път алармират за значителния процент хора, които се хранят много, а се движат малко.
[…]

Какво прави Пенелопе Круз за да изглежда на 30

Пенелопе Крус е една от най-красивите актриси в Холивуд. Тя разказва кои продукти за красота могат да бъдат намерени в нейната козметична чанта, защо яде храни без глутен и колко полезна е бикрам йога.
[…]

Адриана Лима разкри тайната на прекрасната си фигура

Супермодел и майка на две деца Адриана Лима, с нейните 36 години, остава един от най-популярните модели в света. В едно откровено интервю, Лима разказва кои продукти и помагат да поддържа прекрасната си фигура и защо тя не престава да се занимава със спорт дори по време на пътуване.
[…]

Танцът Belly dance е деликатен въпрос

Източните танци Belly dance отдавна не са екзотика в западната култура. Уроци по Belly dance предлагат много танцови школи.

[…]

Скачане на батут – Fit Jumping

Скачане на батут Fit Jumping е нещо удивително, с което можете да отслабнете и в същото време да се отпуснете и да се забавлявате.
[…]

Фитнес танци за отслабване

Да, фитнес танци за отслабване, защото за да имате красива фигура, трябва много и активно да се движите. И най-добрият вариант за намаляване на теглото са ритмичните движения, тъй като те включват лъвския дял от най-различни мускулни групи, формират пластичност и грациозност. Едно от спортните направления, което дава на хората изброените ефекти, са фитнес танци за отслабване.
[…]

Спортно студио Камато раздаде над 500 награди на Спортния празник в парк Лаута

На 14-ти октомври, събота, се състоя дългоочакваният Спортен празник с Камато.
[…]